Ердоган попросив у Джемілєва список в’язнів Кремля

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган попросив лідера кримських татар Мустафу Джемілєва надати йому список українських в’язнів у російських тюрмах, з приводу яких він пообіцяв «говорити з Путіним».

Читати

НАБУ встановило 23 країни, де зареєстровані залучені до реалізації корупційних злочинів в Україні компанії

Станом на 30 червня детективи Національного антикорупційного бюро України встановили щонайменше 23 країни на трьох континентах, де зареєстровані компанії, залучені до реалізації корупційних злочинів в Україні.

Читати

На Черкащині екс-заступникові голови міськради повідомлено про підозру за незаконне збагачення

Працівники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції встановили, що обіймаючи посаду заступника голови міської ради, посадовець вніс до декларації за 2017 рік завідомо недостовірні відомості.

Читати

Безпекова допомога США передбачає летальне озброєння – Чалий

Безпекова допомога США передбачає летальне озброєння на $50 мільйонів – Чалий Заплановане Штатами надання безпекової допомоги Україні в сумі $250 млн передбачає використання $50 млн на летальні озброєння, зокрема розширення засобів контролю морського простору і протиповітряної оборони.

Читати

В Індії число людей, які залишили свої будинки через повені перевищила 1 млн

Понад мільйона людей залишили свої будинки на півдні Індії і були переміщені в табори для біженців через зливи і повені в штаті Керала, в результаті якого загинули 410 чоловік.

Читати
1 2 3 6