На Сумщині директора коледжу затримали під час одержання 200 тис. грн хабара

На Сумщині правоохоронці задокументували факт вимагання та отримання директором одного з коледжів неправомірної вигоди в розмірі понад 200 тисяч гривень.

Читати

Полторак: в Україну прибуде група військовослужбовців ВМС Британії

Міністр оборони України Степан Полторак за підсумками переговорів з держсекретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном повідомив, що у січні в Україну прибуде група військовослужбовців Військово-морських сил Великої Британії.

Читати

Столтенберг: РФ є однією з причин необхідності збільшення військових витрат Альянсу

Генсек Північноатлантичного альянсу Йенс Столтенберг заявив, що пріоритетами для НАТО питаннями є відносини з Росією, конфлікт в Україні, тероризм і кібератаки.

Читати

В Україні запрацював «електронний кабінет водія»

Кабінет міністрів оголосив про старт роботи «електронного кабінету водія», у якому можна дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, оплатити штрафи, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

Читати

У Грузії закликали продовжити розслідування загибелі першого президента країни

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі звернулася до парламенту країни з проханням продовжити термін розслідування справи про загибель першого президента країни Звіада Гамсахурдія, сказано в заяві адміністрації глави держави.

Читати

Павелко обранний віце-президентом Національного олімпійського комітету України

Сьогодні, 21 грудня, відбулася XXXIII звітно-виборна Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України, під час якої Сергій Бубка був переобраний на посаду президента НОК, а президент Федерації футболу України та член Виконкому НОК Андрій Павелко обраний віце-президентом комітету.

Читати
1 2 3 7