Ще двоє затриманих українських моряків оголосили себе військовополоненими – адвокат

Микола Полозов, керівник групи адвокатів, які захищають затриманих під час інциденту в Керченській протоці українських моряків, повідомив про те, що ще двоє ув’язнених українців назвали себе військовополоненими.

Читати

Антикорупційний суд Ісламабада виніс обвинувальний вирок прем’єр-міністру Пакистану Навазу Шаріфу

У понеділок, 24 грудня,Антикорупційний суд Ісламабада виніс обвинувальний вирок  щодо колишнього прем’єр-міністра Пакистану Наваза Шаріфа, повідомляє Reuters.

Читати

В афганській провінції Фарьяб знищено 23 бойовика

23 грудня офіційні представники 209 корпусу Національної армії Афганістану заявили, що у провінції Фарьяб (столиця провінції — р. Меймене) в результаті операції, проведеної Національними силами безпеки і оборони Афганістану, було ліквідовано щонайменше 23 бойовиків руху «Талібан», ще 29 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читати

На північному заході Туреччини затримали 22 людини за підозрами у зв’язках з FETO

Служби безпеки Туреччини затримали 22 людини в рамках розслідування справи про їхню причетність до “терористичної організації фетхуллахистов” (FETO), яку Анкара звинувачує в організації спроби перевороту в липні 2016 року.

Читати

В Україні зросли побори за захист дисертацій — вчений

Захист робіт на здобуття наукових ступенів стало в Україні прибутковою справою, заявив доктор економічних наук Олександр Попович у своїй статті, опублікованій 24 грудня у виданні «Дзеркало тижня».

Читати
1 2 3 5