ЄС направив Мей лист щодо Brexit напередодні голосування в британському парламенті

Рада ЄС та Єврокомісія опублікували в понеділок лист прем’єру Великої Британії Терезі Мей з роз’ясненнями щодо угоди про вихід Сполученого королівства з Євросоюзу (Brexit) напередодні наміченого на 15 січня голосування по цьому документу в британському парламенті.

Читати

НАЗК отримало 1280 звернень щодо конфлікту інтересів у 2018

Департамент моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції НАЗК у минулому році опрацював 1280 звернень про можливе порушення вимог закону щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та пов’язаних з цим обмежень.

Читати

Помпео і саудівський кронпринц висловили прихильність мирному вирішенню конфлікту в Ємені

Держсекретар США Майкл Помпео і наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман Аль Сауд в понеділок висловили прихильність домовленостям, досягнутим в Швеції щодо вирішення конфлікту в Ємені.

Читати

Клімкін і міністри закордонних справ країн Балтії та Польщі відвідають Донбас

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 15 січня разом зі своїми колегами з Литви Лінасом Лінкявічюсом, Латвії Едгарсом Рінкевичсом, Естонії Свеном Міксером та Польщі Яцеком Чапутовічем здійснить робочу поїздку до Маріуполя.

Читати

Партія Путіна отримує пожертви від юридичних осіб в обмін на багатомільйонні контракти

За інформацією російського видання The Insider, партія “Єдина Росія” (ЄР) порушує заборону на отримання грошей від держави і держкомпаній, а також отримує кошти від юридичних осіб з високою часткою іноземного капіталу.

Читати

РФ має прозвітувати перед судом ООН про заходи щодо відновлення діяльності Меджлісу – Зеркаль

Російська Федерація до 19 січня має прозвітувати перед Міжнародним судом Організації Об`єднаних Націй про заходи щодо наказу цього суду стосовно відновлення діяльності Меджлісу кримськотатарського народу в окупованому Криму та гарантування доступності освіти українською мовою на півострові.

Читати
1 2 3 7