На Рівненщині СБУ блокувала канал незаконного переправлення українців за кордон

Співробітники Управління СБ України у Рівненській області викрили та блокували механізм незаконного переправлення громадян України через державний кордон до однієї з сусідніх країн.

Читати

Facebook стала фігурантом справи про зберігання паролів мільйонів користувачів

Ірландська комісія із захисту даних (IDPC), головний регулятор в ЄС, розпочала розслідування у справі про корпорацію у Facebook, яка не змогла захистити мільйони паролів користувачів, пише електронна версія європейського видання Politico.

Читати

“Нафтогаз” готує скаргу до ЄС проти “Газпрому”

Компанія “Нафтогаз України” завершує підготовку скарги в антимонопольний орган ЄС з вимогою зобов’язати російський “Газпром” продавати газ європейським компаніям на східному кордоні України, заявив виконавчий директор держкомпанії Юрій Вітренко.

Читати

Зеленський планує створити міжнародну медіа-організацію, яка буде працювати на окуповані території

Лідер президентських перегонів Володимир Зеленський на зустрічі із міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом попросив про допомогу у створенні міжнародної медіа-організації, що здійснювала би мовлення на окуповані території, передає прес-служба Зеленського.

Читати

Президент закликав ЄС посилити санкції проти Росії

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічусом закликав ЄС посилити санкції проти Росії під час наступного перегляду відповідного режиму у червні.

Читати
1 2 3 10