Телеканал “112 Україна” вимагає притягнути до відповідальності депутата Висоцького за заклики до насильства над журналістами

Телеканал “112 Україна” вважає неприпустимим і таким, що розпалює ворожнечу, висловлювання депутата Сергія Висоцького, який закликав розстріляти канали “112 Україна” і NewsOne із ПТКР (протитанкової керованої ракети).

Читати

НАЗК ухвалило рішення про надання держфінансування 11 політичним партіям

Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про надання 11 політичним партіям державного фінансування їхньої статутної діяльності на підставі результатів останніх позачергових виборів народних депутатів України 21 липня.

Читати

Росія оголосила персоною нон ґрата співробітника генконсульства України в Петербурзі

Росія оголосила персоною нон ґрата співробітника генконсульства України в Петербурзі у відповідь на аналогічні дії України стосовно російського представника у Львові.

Читати

Дім ультраправого ексвіцеканцлера обшукали в корупційній справі

Австрійська прокуратура у справах економічних та корупційних злочинів (WKStA) в понеділок провела обшуки у колишнього віцеканцлера та екслідера ультраправої Партії свободи (FPÖ) Гайнца-Крістіана Штрахе та його правої руки Йоганна Гуденуса.

Читати

СБУ викрила на вимаганні грошей голову громадської ради при Житомирській облдержадміністрації

Співробітники Служби безпеки України викрили на вимаганні 30 тисяч доларів США голову громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.

Читати

Представники оргкомітету національного відбору на Дитяче Євробачення-2019 визначили 10 фіналістів

Представники оргкомітету національного відбору на Дитяче Євробачення-2019 визначили 10 фіналістів, які змагатимуться за можливість представляти Україну на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі.

Читати
1 2 3 8