У США оприлюднили стенограми свідчень Курта Волкера

Комітет Конгресу США опублікував стенограми, які отримані в ході розслідування питання про імпічмент президента США Дональда Трампа. Зокрема, були опубліковані розшифровки свідчень колишнього спеціального представника США в Україні Курта Волкера і посла США в ЄС Гордона Сондленда.

Читати

Президент доручив міністру енергетики завершити анбандлінг «Нафтогазу» і до весни реформувати вугільну галузь

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання перед міністром енергетики та захисту навколишнього середовища Олексієм Оржелем до кінця поточного року завершити процедуру анбандлінгу НАК «Нафтогаз України», спростити процедури приєднання до електричних та газових мереж, а також до кінця квітня реформувати вугільну галузь.

Читати

Зеленський поставив завдання запровадити сервіс призначення пенсій за допомогою мобільного додатка

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання до кінця 2019 року запровадити сервіс призначення пенсій та отримання довідок за допомогою мобільного додатка.

Читати

Зеленський відзначив більше 40 українських військових державними нагородами

Президент України Володимир Зеленський відзначив українських військових «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» державними нагородами.

Читати

В спілці журналістів України розповіли про кількість нападів на співробітників ЗМІ

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко у вівторок повідомив, що в країні кожен п’ятий день нападають на працівників ЗМІ, всього в 2019 році зафіксовано 60 нападів.

Читати
1 2 3 9