Сьогодні бій: Олександр Усик – Мурат Гассієв

У фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії зійдуться український чемпіон світу WBC і WBO Олександр Усик і володар титулів WBA та IBF росіянин Мурат Гассієв. Трансляція бою Олександр Усик – Мурат Гассієв розпочнеться о 22:30,  дивитися поєдинок можна на каналі “Інтер”.

Сьогодні весь світ боксу буде прикутий до бою українця з осетином у Москві. Переможець стане “королем” важкої ваги. Організатори турніру напевно задоволені тією віддачею, яку отримало їхнє дітище. Не найцікавіша вага в боксі подарувала аж рік відмінних боїв. І фінал суперсерії має завершитися епічною рубкою “технаря” Усика з Гассієвим, чий удар викидає суперників з рингу.

Спочатку фінал мав відбутися ще в травні, але українець зазнав травми під час підготовки, і бій довелося перенести. Після проблем з визначенням нових дати і місця проведення вболівальники отримали конкретику – Усику належить битися з Муратом у Москві. При чужих уболівальниках українець уже не раз перемагав. Усі свої титульні бої українець проводив у країні суперника. Крім прохідного бою з Табіссо Мчуну з ПАР, який відбувся в США.

Марко Хуку довелося достроково зупиняти бій з Усиком. Брієдісу вдалося вистояти весь поєдинок і навіть вести бій на його початку. Шлях Олександра у фінал був різним. Якщо з досвідченим німцем Усик впорався легко, то Майріс, який своєю манерою схожий з Гассієвим, створив нашому чемпіонові проблеми. Мурат Гассієв, котрий дійшов до фіналу, виключно нокаутуючи суперників, б’є сильніше за латиша, тому його удару Усику варто боятися куди більше.