MARUV пояснила, чому не підписала контракт та не їде на Євробачення

Співачка MARUV просить своїх прихильників змиритися з тим, що вона не представлятиме Україну на Євробаченні, і не йти на конфронтацію.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Я щиро дякую і ціную кожного, хто в мене вірив і голосував. І прошу вас прийняти цей факт і не йти на конфронтацію. Це даність сьогодення. Я хочу дарувати свою творчість без цензури”, – написала артистка, справжнє ім’я якої Анна Корсун, пише Укрінформ.

Коментуючи переговори з НТКУ, що тривали, за її словами, близько семи годин і в результаті яких сторони так і не дійшли згоди, співачка заявила, що відмова від концертів у Росії не була для неї принциповою, основні розбіжності викликали інші пункти договору – за її визначенням, “кабальні”.

“Я – громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я – музикант, а не бита на політичній арені”, – підкреслила артистка.

При цьому співачка підкреслила, що “з великою гордістю готова була представляти свою рідну країну – Україну на міжнародній пісенній арені”.

Раніше стало відомо, що ВАТ “Національна громадська телерадіокомпанія України” і співачка MARUV, яка перемогла в національному відборі на Євробачення, не дійшли згоди щодо умов контракту.

Переговори з наступним кандидатом, який представлятиме Україну на Євробаченні, відбудуться у вівторок, 26 лютого.