На Вінниччині прикордонники під час обшуків виявили наркотики та зброю

Прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з працівниками Нацполіції здійснили санкціонований обшук приватного домоволодіння та автомобіля «Рено» одного з місцевих жителів Вінниччини.

Як передає прес-служба ДПСУ, в ході реалізації оперативної інформації щодо незаконного обігу наркотичних засобів, прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками Нацполіції здійснили санкціонований обшук приватного домоволодіння та автомобіля «Рено» одного з місцевих жителів Вінниччини.

“За результатами огляду, що проходив із залученням службового собаки, у транспортному засобі правоохоронці виявили близько 750 грамів кристалоподібної речовини білого кольору, ймовірно, амфетамін”, – повідомили у ДПСУ.

Крім того, зазначили прикордонники, під час обшуку помешкання було знайдено незареєстрований травматичний пістолет з 32 набоями, металевий футляр з ложкою та ваги із залишками порошкоподібної речовини.

“Виявлені предмети вилучено. Слідчі дії тривають в рамках кримінального провадження за ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» та ст.309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»”, – резюмували у ДПСУ.