Аваков закликав Раду узаконити гральний бізнес

Парламент має ухвалити закони, пов’язані з легалізацією та врегулюванням грального бізнесу.

Про це в Facebook заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, Рада вже понад два роки не можуть ухвалити необхідні законопроекти, які б встановили обмеження та умови ліцензування на гральний бізнес.

“Звертаюся до Верховної Ради із закликом: невідкладно розглянути законопроекти й ухвалити будь-який проект – що встановлює правила, обмеження на цьому ринку і повертає цей тіньовий грошовий потік під контроль держави! Нам потрібні ці податки. Я оцінюю несплачені сектором “гри” податки в бюджет в суму, не меншу від $300 000 000.”, – зауважив Аваков.

Він також назвав компанії, які не платять податків і підлягають закриттю.

“Розчищення авгієвих конюшень розпочинаємо через два тижні – уже вкотре! Прохання всім легальним операторам підготувати дозвільні та податкові документи. Іншим – закритися. Дуже розраховую на підтримку законодавчої влади у цій боротьбі з вітряками. Допоможіть навести лад і залучити гроші в бюджет!”, – підсумував Аваков.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України припинила функціонування грального бізнесу, який вівся через розгалужену мережу інтернет-казино, надаючи заборонені законом послуги азартних ігор і букмекерської діяльності по всій країні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.