Козловський  визнав, що спиляв трансляційні вишки VAR на стадіоні «Скіф»

Президент ФК «Рух» Григорій  Козловський під час прес-конференції підтвердив, що працівники ФК “Рух” знищили на стадіоні “Скіф” трансляційні вишки, які використовує система VAR.

За інформацією журналістів, трансляційні вишки на львівському стадіоні «Скіф» були знищені  перед стартом УПЛ.

 

Президент Руха Козловський керівництву Карпат: Що з вами? Що ви нюхаєте?  Чим наколоті ті апельсини, які ви їсте? - FootballHub

«Це правда. Наприклад, так сталося, що Ви не домовилися щодо продовження оренди. Ви встали і вийшли, а камери залишили. Це нормально? Ви вийдете, а камери залишуться? Це наша власніть (вишки – ред.), вони є у нас на балансі. Ми придбали, купили. …Чому ви вважаєте, що камеру забрати це нормально, а вишку забрати це ненормально. Це наша вишка, у нас є бухоблік, де ведеться повна звітність. Ми вирішили переїхати у Винники…. Що мені там (стадіон Скіф – ред..) залишити вишки? Купляти нові? В мене червоного хреста нема. Ми вміємо рахувати гроші. Ви любите свої камери, а ми любимо свої матеріальні цінності. Я маю почервоніти, що я не по господарськи поступив? Ні. Я гордий за роботу свого менеджменту, який цінує все, що у нас є», – сказав Козвовський.

На запитання журналіста ІА «Центр новин», чому ФК «Рух» не платив орендну плату за стадіон «Скіф», Козловський відмовився відповідати.

«Скіф» належить державній організації, Міністерству освіти. Ви журналіст? Дайте запит, що ФК «Рух» не платив орендну плату. Ви зараз задаєте мені питання по принципу (потім розповів анекдот з ненормативною лексикою – ред.). Перш чим задавати такі запитання, дайте запит, і скажіть Козловський що ти …. розказуєш нам казки, як ти любиш футбол, а Ти бідному Скіфу не заплатив оренду» – відзначив Козловський.