Рефат Чубаров: Путін поводиться в Криму настільки брутально, наскільки йому дозволяє міжнародне співтовариство

Народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка», Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook прокоментував внесення Росією Меджлісу до переліку організацій, діяльність яких припинена “у зв’язку із здійсненням ними екстремістської діяльності”.

«Після заборони Меджлісу кримськотатарського народу на окупованій території РФ, президент Володимир Путін зробив ще один крок, скоротивши відставання від Адольфа Гітлера», – написав Рефат Чубаров.

Він додав, що режим Путіна, який окупував Крим, «зробив ще один крок, який скоротив ментальну дистанцію між ним і режимом Гітлера, приговоривши окремі народи окупованих їм країн Європи до знищення. Власне, до Путіна у мене питань немає: він поводиться в окупованому йому Криму настільки брутально, наскільки йому дозволяє міжнародне співтовариство», – упевнений Чубаров.

Глава Меджлісу закликав лідерів західних країн не уникати питання про те, хто буде «засуджений Росією» після кримських татар і українців.

«Інша справа, чи усвідомлюють лідери країн Заходу наслідки для власних народів своєї «страусиної» політики по відношенню до Росії, яка відкрито приміряє на себе роль вершителя доль всього світу? Сьогодні під ударом кримські татари, українці, Україна … Не уникайте питання, хто буде завтра засуджений Росією … Це буде ваша країна і ваш народ», – підкреслив Чубаров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.