У Львові розпочалось будівництво дитячо-спортивного майданчика для дітей-сиріт зі Сходу України

У Львові розпочалось будівництво дитячо-спортивного майданчика для дітей-сиріт зі Сходу України, які мешкають в КНП ЛОР “Львівський обласний спеціалізований будинок дитини «Любисток».

Читати

“Легенди українського футболу” – переможці “Зимового благодійного Кубку-2023”

22 грудня, в столиці України, в місті Києві, напередодні різдвяних та новорічних свят, вже за традицією відбувся “Зимовий благодійний Кубок”. Девіз турніру – подаруй дітям-переселенцям та дітям Героїв України свято!

Читати

Онлайн-трансляція футбольного турніру «Зимовий благодійний Кубок»

Вже традиційно перед різдвяними та новорічними святами в Києві відбувається благодійний футбольний турнір «Зимовий благодійний Кубок» – подаруй дітям-переселенцям та дітям Героїв України свято.

Читати

У Києві на підтримку дітей переселенців і дітей сиріт відбудеться щорічний «Зимовий благодійний Кубок»

Вже традиційно перед різдвяними та новорічними святами в Києві відбудеться благодійний футбольний турнір «Зимовий благодійний Кубок» – подаруй дітям-переселенцям та дітям Героїв України свято.

Читати

Збірна журналістів України визначила кращих спортивних журналістів та медіа 2023 року

Збірна журналістів України під час проведення третього щорічного турніру з міні-футболу «Media Cup» серед центральних ЗМІ, визначила кращих спортивних журналістів та медіа 2023 року.

Читати

Команда Footboom і Football.ua (FIFA) – володар «Media Cup-2023»

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку в столиці України Києві відбувся вже третій щорічний турнір з міні-футболу «Media Cup» серед центральних ЗМІ.

Читати

В Києві відбудеться турнір з міні-футболу “Media Cup” на підтримку дітей-сиріт зі Східної України

24 листопада 2023 року, о 13:00 годині, на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбудеться третій щорічний турнір з міні-футболу «Media Cup» серед центральних ЗМІ.

Читати

Ветерани “Карпат” – володарі “Кубка Львова-2023” на підтримку дітей-сиріт зі Східної України

У п’ятницю, 13 жовтня,  у Львові на стадіоні «Скіф» відбувся щорічний, вже четвертий за ліком благодійний матч “Кубок Львова”.

Читати

Команда ВАФП – переможець Кубка незалежності 2023

22 серпня, у Києві із нагоди державного свята Дня Незалежності України на полях НТК ім. Віктора Баннікова відбувся турнір з мініфутболу «Кубок Незалежності-2023».

Читати

Онлайн-трансляція щорічного турніру “Кубок Незалежності”, визначено переможця

Із нагоди державного свята Дня Незалежності України в місті Києві на полях НТК ім. В. Баннікова відбувається щорічний турнір з міні-футболу «Кубок Незалежності». Організатори: УАФ, ВАФП та ІА “Центр новин”. Інформаційні партнери і транслятори турніру: телеканали Еспресо та Xsport. Титульний спонсор трансляції: ТАСКОМБАНК (ліцензія НБУ 84 від 25.10.2011). Партнер турніру: мережа АЗК “КЛО”. У змаганнях беруть участь 8

Читати
1 2 3 12