До Києва приїдуть глави МЗС Чехії, Словаччини та Австрії

Глави зовнішньополітичних відомств Чехії, Словаччини та Австрії Ян Липавський, Іван Корчок та Александер Шалленберг приїдуть до Києва на запрошення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Читати

Байден і Шольц 7 лютого обговорять альтернативні шляхи постачання газу до Європи

Президент США Джо Байден та канцлер ФРН Олаф Шольц 7 лютого обговорять альтернативні шляхи постачання газу до Європи, заявив помічник американського лідера з нацбезпеки Джейк Салліван.

Читати

Португалія перемогла Росію та вдруге поспіль виграла Євро з футзалу

Збірна Португалії здобула вольову перемогу над командою Росії у фінальному матчі чемпіонату Європи з міні-футболу. Гра, що відбулася в неділю в Амстердамі, завершилася з рахунком 4:2.

Читати

Макрон побачив мету свого візиту до Москви у деескалації ситуації навколо України

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що активний діалог з Росією та його візит у понеділок до Москви покликані перешкодити виникненню можливого російсько-українського збройного конфлікту.

Читати

До України прибули нові літаки з військовою допомогою зі США та Британії

До Києва в неділю прибули військово-транспортний літак Airbus A400M Atlas британських Королівських ВПС та літак американської компанії Kalitta Air Boeing 747, зафрахтований Транспортним командуванням збройних сил США. Це випливає з моніторингових даних західних авіаційних ресурсів.

Читати
1 2 3 5