Міжнародний Червоний Хрест: до Оленівки не пускають, пропозиції допомоги не приймають

Минулої ночі російське міністерство оборони оголосило, що запрошує представників ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) у табір у Оленівці “на користь об’єктивного розслідування”. Але тепер надійшла заява МКЧХ, в якій йдеться про те, що організацію ніхто не запрошував.

Читати

Росія з 24 лютого втратила щонайменше 5010 одиниць техніки

Аналітичний проект Oryx, який за відкритими даними збирає інформацію про військові втрати Росії та України в ході війни, стверджує, що Росія з початку вторгнення втратила щонайменше 5010 одиниць техніки.

Читати

На окупованій Луганщині поширюється інфекція – Гайдай

На окупованій частині Луганської області катастрофічна гуманітарна ситуація через те, що тіла загиблих не прибирають із вулиць, заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону.

Читати

Принц Уельський Чарльз прийняв пожертву в £1 млн від родичів бен Ладена – ЗМІ

73-річний принц Уельський Чарльз, який є спадкоємцем британського королівського престолу, у 2013 році отримав гроші від зведених братів лідера терористичної організації “Аль-Каїда” Осами бен Ладена.

Читати

Дослідники зі Швеції та Польщі сперечаються через місце поховання короля Данії і Норвегії

Дослідники зі Швеції та Польщі сперечаються через місце поховання короля Данії і Норвегії Гаральда І Синьозубого Гормсона, чиє прізвисько дало назву для популярної технології бездротової передачі даних Bluetooth.

Читати
1 2 3 163