Ексголову АРМА Янчука підозрюють у корупції при торгівлі арештованим майном

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) повідомили про підозру у зловживанні владою та розтрату понад 426 мільйонів гривень колишньому голові Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) Антону Янчуку, а також чотирьом іншим особам.

Читати

Чиновника ДП “Інформаційні судові системи” підозрюється у наданні несанкціонованого доступу до ресурсів судової системи – прокуратура

Колишній заступник генерального директора ДП “Інформаційні судові системи” Державної судової адміністрації України організував несанкціонований доступ до інформаційних ресурсів судової системи, йому повідомлено про підозру.

Читати

Білий дім надасть Спартц відповідь щодо роботи Єрмака

В Білому домі пообіцяли відповісти на звернення конгресвумен-республіканки Вікторії Спартц, в якому вона просить президента Джо Байдена надати Конгресу інформацію щодо Андрія Єрмака, а також висловлює занепокоєння щодо нагляду за поставками зброї Україні.

Читати

Донька Путіна стала співголовою ради РФ із імпортозаміщення

35-річну Катерину Тихонову, молодшу з двох доньок президента РФ Володимира Путіна призначили на посаду співголови координаційної ради з імпортозаміщення Російської спілки промисловців та підприємців.

Читати

Україна офіційно розриває відносини з КНДР після визнання “ЛНР” і “ДНР”

Україна розриває дипломатичні відносини з Північною Кореєю у відповідь на визнання нею “незалежності” тимчасово окупованих Росією територій у Луганській і Донецькій областях.

Читати

ЄС: Литва зобов’язана дозволити Москві залізничний транзит вантажів

Європейський союз заявив, що Литва зобов’язана дозволити Москві залізничний транзит вантажів між основною територією країни та Калінінградською областю, яка є російським ексклавом.

Читати
1 2 3 6