Євро 2016. “Угорщина” перемагає “Австрію” з рахунком 2:0 (відео)

arnautovic-e146585754976014 червня в місті Бордо (Франція) в рамках турніру в групі F Євро-2016 відбулось протистояння двох географічних сусідів – Австрії та Угорщини.

Збірна Угорщина впевнено перемогла збірну Австрії з рахунком 2:0

Активніше почали австрійці. Так, перший момент у матчі мав Алаба. Гравець “Баварії” отримав м’яч поруч з чужим штрафним і потужно пробив – м’яч влучив у дальню від воротаря угорців штангу. Угорці намагалися контролювати м’яч, інколи це виходило, але просування вперед не було.

Друга половина першого тайму запам’яталася хорошими моментами у Юнузовича і Харнiка. Юнузовіч виконав непоганий дальній удар, але Кірай зумів перевести м’яч на кутовий. Харнік, у свою чергу, втратив стовідсотковий шанс, не зумівши точно пробити з кута воротарського майданчика після прострілу від Юнузовича.

Початок другого тайму був за угорцями, якi явно отримали установку бити по воротах з будь-яких позицій. Кілька ударів цілком могли привести до гола, але кожен раз надійно грав воротар австрійців. Перевага угорців перетворилася у гол вже на 63 хвилині матчу, коли вихід один на один реалізував Салаї. Через три хвилини після голу червону картку отримав Драгович, грубо зрубивши гравця угорців в чужій штрафній площі.

Другий гол угорців був схожий на перший – еталонна контратака завершилася точним ударом Штібера. Кінцівка матчу вийшла нервовою, австрійці намагалися атакувати, але небезпеки біля воріт Угорщини не було.

“Австрія” 0:2 “Угорщина”

Голи: Салаї (62 хвилина), Штібер (87 хвилина).

Австрія: Альмер – Фукс, Хінтеррегер, Драгович, Кляйн – Арнаутович, Алаба, Баумгартлінгер, Харнік – Юнузовіч – Янко

Запасні: Лінднер, Озкан, Гаріг, Зуттнер, Предль, Віммер, Ільзанкер, Шепф, Янтшер, Окоті, Хінтерзеер, Сабітцер

Угорщина: Кіра – Фіола, Гузміч, Ланг, Кадар – Гера – Немет, Нодь, Кляйнхайслер, Джуджак – Салаї

Запасні: Дібус, Гулаші, Корхут, Юхас, Елек, Ловренсіш, Пінтер, Штібер, Беше, Боде, Ніколіч, Пріскін

https://www.youtube.com/watch?v=1Tf_FAq4hok

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.