«Збірна журналістів» та Ветерани ФК «Металіста» перед матчем «Україна-Литва» розіграють «Кубок Харкова»

11 жовтня 2019 року, о 16:00 год., на стадіоні «Динамо-Арена» відбудеться  благодійний футбольний матч «Кубок Харкова» серед команд Ветеранів ФК «Металіст» та Збірної журналістів України.

Метою матчу є допомога дітям-сиротам та дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

«Кубок Харкова» буде відбуватися в рамках заходів УАФ перед матчем між Збірною України та Збірною Литви.

Організаторами виступили: Українська Асоціація футболу, Українська Прем’єр-ліга, Харківський національний університет внутрішніх справ, Харківська обласна федерація футболу та Інформаційне агентство «Центр новин».

На благодійний матч серед команд Ветеранів та журналістів прийдуть діти-аутисти, діти-сироти та діти переселенці із Сходу України.  Всі діти отримають в подарунок квитки на матч Національної збірної та спортивне спорядження.

Інформаційні партнери: «7 канал Харків», «Stargorod», «Comments», «Голос», «Мова футболу».

Титульний спонсор Збірної журналістів: компанія Smart-Holding.

Партнери матчу: компанія “Фаворит спорт”, Благодійний фонд Дмитра Шенцева.

Запрошуємо усіх вболівальників не бути байдужими, прийти 11 жовтня о 16:00 год, на стадіоні «Динамо-Арена», (просп. Льва Ландау, 27,  м. Харків).

Крім футболу на Вас чекає концертна програма та призи! Вхід вільний!

Деталі на сайті: www.centernews.com.ua

Довідка: Збірна журналістів України з 2016 року бере участь в благодійних матчах під патронатом УАФ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Завдяки «Парламентському Кубку – 2016» серед команд народних депутатів та журналістів вдалось облаштувати сенсорні кімнати для дітей аутистів в корекційному центрі «Прімавера».

Крім того, під час «Кубку Одеса – 2016» вдалось надати благодійну допомогу у вигляді спортивного обладнання для Дитячо-юнацької спортивної школи Березівського р-ну.

В 2017 році Збірна журналістів відкрила дитячо-спортивний майданчик в смт. Комишуваха Попаснянського району Луганської області.

Під час «Кубку Одеси» та «Кубку Дніпра» діти-переселенці зі Сходу України отримали футбольні подарунки та квитки на «Суперкубок» та матч Україна-Нігерія.