Шмигаль заявив, що Уряд працює над сценарієм виходу з економічної кризи

Кабінет міністрів України системно працює над подоланням наслідків економічної кризи, спричиненої поширенням коронавірусу COVID-19, а також розробив кілька сценаріїв виходу з неї.

Про це заявив прем`єр-міністр України Денис Шмигаль під час віртуальної зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації, передає прес-служба ЄБА.

«Ніхто сьогодні в усьому світі не здатний дати конкретний прогноз. Разом з бізнес-спільнотою ми відпрацьовуємо стратегію подолання наслідків і виходу з цієї кризи. У нас є кілька сценаріїв. Але говорити про них конкретно поки зарано», – цитує главу уряду прес-служба асоціації.

Прем`єр-міністр підкреслив, що сьогодні в Україні дуже потужний кадровий ресурс, оскільки багато українців, які працювали за кордоном, повернулися на Батьківщину.

«Уряд працює над програмою створення «швидких робочих місць» у різних галузях. Сотні тисяч людей, які повернулися в Україну і мають дуже якісні навички, робочий досвід і корпоративну культуру, – це добрий ресурс для розігріву економіки. Бізнес повинен спробувати їх залучити», – зазначив Шмигаль.