Пауза в міжнародному тенісному сезоні продовжена до 31 липня

Міжнародна федерація тенісу (ITF), Асоціація тенісистів-професіоналів (ATP) і Жіноча тенісна асоціація (WTA) заявили, що не будуть проводити турніри під своєю егідою до 31 липня.

Про це заявили прес-служби зазначених вище організацій. Рішення продовжити паузу в міжнародному тенісному сезоні викликано пандемією коронавiруса.

«У зв’язку з зберігається невизначеністю, пов’язаною з пандемією коронавiруса, ми оголошуємо про рішення продовжити призупинення туру. Як і тенісні вболівальники, спортсмени та організатори турнірів по всьому світу, ми поділяємо розчарування від цього. Ми продовжуємо вивчати всі варіанти, щоб відновити проведення турнірів, як тільки це буде безпечно. Також ми розглядаємо можливість перенесення турнірів на більш пізні терміни. Як завжди, здоров’я всіх в тенісному співтоваристві і нашої аудиторії залишається для нас головним пріоритетом в кожному прийнятому рішенні», – заявив глава ATP Андреа Гауденці.

Спочатку сезон в тенісі був припинений на шість тижнів, потім пауза була продовжена спочатку до 7 червня, а потім до 13 липня.