У м. Житомирі сталось загоряння недобудови та житлового будинку на три квартири

Сьогодні вночі, 23 травня, у м. Житомирі сталось загоряння недобудови та житлового будинку на три квартири.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“23 травня о 01:02 до Служби порятунку “101” м. Житомира надійшло повідомлення про загоряння двох будівель по вул. Короленка. На місце події виїхали фахівці частини спеціальної пожежної техніки та 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вогнем було охоплено шлакоблокову недобудову та частково покрівлю сусіднього одноповерхового житлового будинку на три квартири. Усі жителі будинку самостійно евакуювалися з нього.

“Також через щільну забудову була загроза поширення горіння на поруч розташовані житлові будинки та господарчі споруди. Тому керівник гасіння залучив на допомогу додаткові сили та засоби”, – додали в прес-центрі.

Аби повістю згасити вогонь, рятувальникам знадобилось близько трьох годин. Пожежа не потрапила всередину житлових будинків, але знищила майно в середині недобудови та 100 кв. м покрівлі житлового будинку.

На ліквідацію надзвичайної події залучали 21 працівника особового складу та 5 пожежних автоцистерн. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем.