У Києві викрили діючого співробітника СБУ на наркоторгівлі

Правоохоронці викрили діяльність злочинної групи, яка займалася виготовленням та торгівлею наркотиків.

У склад групи входив співробітник Служби безпеки України, повідомили в прес-службі Офісу генерального прокурора.

Щомісяця угруповання виробляла більше 5 кг амфетаміну, з подальшим його збутом. Продаж здійснювалася шляхом закладок в Києві і області після замовлення через месенджер Telegram. Пересилалися наркотики через “Нову пошту”.

“За результатами одночасно проведених 20 обшуків за місцями проживання учасників групи, а також інших приміщень, що перебувають у їх користуванні, виявлено 4 нарколабораторії, вилучено прекурсори, сипучі і рідкі речовини, ваги, пакети для фасування, пакетики з розфасованим речовиною (попередньо встановлено – з амфетаміном), пристрої для виготовлення та заготовки наркотичних речовин”, – повідомили правоохоронці.

Співробітникові СБУ і ще трьом учасникам групи повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні або пересиланні з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно, організованою групою, і в особливо великих розмірах, вчинені повторно (ч. 3 ст. 307 КК України).