НАЗК направило запрошення нардепу Киві щодо можливих порушень закону про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції повторно запрошує народного депутата Іллю Киву для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог закону про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Як повідомляється на сайті НАЗК, Киву повторно просять прибути до Національного агентства з питань запобігання корупції з 10 по 12 червня.

Також з 9 по 11 червня для надання пояснень повторно запрошуються суддя господарського суду Сумської області Олександр Коваленко, прокурор відділу Офісу генпрокурора Ярослав Туровський, колишній слідчий першого слідчого відділу Другого управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування злочинів, вчинених працівниками правоохоронних органів та у сфері правосуддя) Державного бюро розслідувань Юрій Густяков.

”У разі наявності підстав – буде складено протокол про адміністративні правопорушення. До публічного оприлюднення цієї інформації ці особи також були запрошені офіційним листом НАЗК”, – зазначили у відомстві.

У НАЗК нагадали, що неявка особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.