Садовий закликає Кабмін надати дозвіл на часткове зняття карантинних обмежень

Мер Львова Андрій Садовий взяв участь у нараді з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем та переконував його відновити роботу обласних маршрутів у режимі спецперевезення, а також роботу спортивних центрів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“На вихідних мали спільну нараду з прем‘єр-міністром. Разом з Максимом Козицьким переконували голову уряду дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень”, – написав Андрій Садовий.

Він зазначив, що майже 150 тис. людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл, і вже третій місяць вони змушені шукати альтернативні способи, щоб потрапити в місто, часто незаконні та небезпечні.

“Також я вважаю, що ми можемо відновити роботу фітнес-центрів. Це атрибут здорового способу життя. Ми вже напрацювали протоколи для їхньої роботи в умовах карантину. Люди мають право на фізичну активність і здоров’я. Сподіваюсь, Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані”, – додав Андрій Садовий.