«Ощадбанк» запустив електронний кабінет торговця для бізнесу

Державний «Ощадбанк» запустив В2В-платформу для зручного приймання онлайн-платежів мікро-, малому та середньому бізнесу.
Кабінет торговця дозволить підприємцям надійно та швидко приймати оплату товарів та послуг. Для підключення інтернет-еквайрингу потрібно подати заявку на сайті або звернутись в будь-якого відділення «Ощадбанку».
«За даними НБУ, 8 із 10 операцій у 2019 році – безготівкові, а обсяг операцій в Інтернеті досяг майже 19%. Змінюються фінансові звички українців, бізнес стрімко переходить в онлайн, тому «Ощадбанк» пропонує кабінет торговця для підприємців як опцію послуги інтернет-еквайрингу», – цитує прес-служба директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів банку Володимира Москаленка.
Зазначається, що кабінет торговця реалізовано у співпраці з багаторічним технічним партнером Portmone.com.
Міжнародне рейтингове агентство Moody`s підвищило рейтинги державного «Ощадбанку», зокрема, базову оцінку кредитоспроможності до рівня В3, а рейтинг довгострокових депозитів в іноземній валюті до рівня Caa1.
«Державний ощадний банк України» («Ощадбанк») зареєстрований Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.