«ПриватБанк» розширив послугу видачі готівки на касі на низку супермаркетів

Найбільший банк України ”ПриватБанк” запустив послугу видачі готівки з банківських карт на касах у супермаркетах «Сільпо», «Фора» і Varus.

Про це повідомляється в релізі банку.

”З 1 серпня ПриватБанк за партнерства з Mastercard розширюють в Україні можливості послуги ”Готівка на касі” – отримання грошей з банківських карт на касах торговельних точок. Тепер зняти готівку можна буде також у POS-терміналах ПриватБанку на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора» і Varus”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зняти готівку на касі цих супермаркетів зможуть тримачі будь-якої дебетової картки «ПриватБанку» (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем.

Для того щоб зняти готівку на касі торговельної точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.