Луческу зможе вивести Динамо в груповий етап Ліги чемпіонів – Вукоєвич

Колишній футболіст “Динамо” Огнен Вукоєвич, який увійшов до тренерського штабу київського клубу, розповів про майбутню роботу асистентом Мірчі Луческу.

Про це Вукоєвич сказав в інтерв’ю sportske.jutarnji.hr.

“Я буду кожен день брати участь в тренувальному процесі, на кожному етапі підготовки до матчів. Я буду аналізувати і готувати тренування, матчі, заповню прогалини в тренерських знаннях. Луческу – це найкращий учитель, якого я тільки міг отримати, це мій найбільший виграш”, – сказав Вукоєвич.

Він висловив думку, що фани “Динамо” приймуть Луческу, коли “будуть хороші результати”, а також заявив, що румунський тренер здатний вивести команду на новий рівень.

“Він відмінний тренер, здатний домогтися бажаного результату – вивести команду в груповий етап Ліги чемпіонів. “Динамо” потребує відмінних результатів, а Луческу в цьому справжній майстер. Також він відмінний фахівець з розвитку молодих гравців, давайте згадаємо, скільки футболістів він розвинув у “Шахтарі”. Луческу, безумовно, найкраще рішення на цей момент, адже він добре знайомий з українським футболом, і особливо з нашим головним конкурентом “Шахтарем”, – зазначив Вукоєвич.