У Туреччині спростували чутки про підвищення цін на відпочинок в поточному сезоні

Зберегти ціни на відпочинок в готелях на рівні сезону минулого року пообіцяв глава федерації готельєрів Туреччини Сурурі Чорабатир.

Про це 2 серпня повідомляє РІА «Новини».

Як пояснив Чорабатир, ціни прописані в контрактах, які були укладені з туроператорами в 2019 році і змінюватися вони не будуть. При цьому глава федерації готельєрів зазначив, що незважаючи на те, що у керівництва готелів зросли витрати через обов’язкові заходи по боротьбі із загрозою поширення коронавіруса, частина готелів пішла на зниження цін з метою залучення клієнтів.

Більш того, за словами Чорабатира, готель не припинить свою роботу навіть у разі виявлення серед туристів постояльця із зараженням коронавірусної інфекцією. Для персоналу готелів був вироблений ряд інструкцій для подібних ситуацій. У кожному готелі обладнані спеціальні приміщення для ізоляції гостей з підтвердженим зараженням коронавірусів, інформація про такий туриста відправляється в мінохоронздоров’я Туреччини і далі включається спеціально розроблена схема. При цьому інші гості продовжать свій відпочинок.