Репер Каньє Вест стане технічним кандидатом Трампа

Видання The New York Times повідомило, що зірковий репер Каньє Вест зустрівся із зятем та радником президента США Джаредом Кушнером на тлі спроб Веста взяти участь у виборах президента США цієї осені у якості незалежного кандидата.

Раніше, відповідаючи на питання ЗМІ, Вест не став відкидати того, що його кандидатура зможе відтягнути частину голосів у Джо Байдена. Напередодні було названо кандидата у віце-президенти США у команді Джо Байдена. Ним стала сенаторка-демократка Камала Гарріс, пише ГА.

Зустріч між Вестом та Кушнером відбулась у Колорадо.

Онлайн деякі оглядачі назвали зустріч Веста та Кушнера доказом координації між табором президента США та музикантом-політиком. Веста також називають технічним кандидатом.

Сам Вест заявив у Twitter, що готовий розповісти The New York Times про зустріч із Кушнером. За словами популярного музиканта, на зустрічі обговорювалась книжка, яка, як твердить її видавець, пропонує 5-річний план покращення добробуту та впливості чорношкірих американців.

Каньє Вест також є успішним дизайнером одягу та аксесуарів. Онлайн Вест публікував взірці одягу із логотипом його виборчої кампанії Kanye 2020 Vision.

Опитування Politico/Morning Consult вказує, що лише 2% чорношкірих виборців заявили, що вони проголосували би за Веста, якби вибори відбулися зараз.

“Суть у тому, що Канье Вест – артист. Це не означає, що він не може брати участь у виборах, але його кандидатура радше відвертає увагу”, – наводить слова політичного організатора у штаті Огайо, Деріка Клея видання Politico.

Каньє Вест називав себе прихильником Дональда Трампа і зустрічався із ним. Критки називають його план участі у виборах спробою відтягнути голоси у Джо Байдена. Останній, серед іншого, розраховує на підтримку чорношкірих американців на майбутніх виборах.

Відповідно до опитувань, Байден випереджає чинного президента США Дональда Трампа.