Єлизавета II і принц Гаррі посварилися через прикраси Маркл

Поява Меган Маркл в королівській родині Великобританії серйозно позначилася на житті багатьох її членів.

Зокрема, у принца Гаррі, який в підсумку став чоловіком Меган, виникли серйозні труднощі з королевою Єлизаветою II.

Елизавета II обнародовала окончательное решение относительно Меган ...

Як повідомляє The Sun, все сталося перед весіллям. Справа в оздобленні для майбутньої дружини принца. Про це розповів автор книги “У пошуках свободи” Омід Скобі. Вона присвячена життю пари.

Як виявилося, сварка сталася після того, як помічниця королеви Анджела Келлі відмовилася приїхати до Маркл, щоб допомогти з приміркою тіари, обраної нею на торжество.

Цей демарш всерйоз розлютив принца Гаррі, і він влаштував розмову зі своєю бабусею на підвищених тонах. За його словами, Келлі була “зобов’язана робити свою роботу” для його майбутньої дружини.

Що відповіла королева на претензії внука, невідомо. Скобі тільки сказав, що королівська сім’я дуже часто намагалася “ускладнити життя Меган”.

Не просто все складалося у Гаррі і з його братом – принцом Вільямом. Як виявилося, останній був у нестямі від гніву, коли про плани по “Мегзіт” дізналися в усьому світі. Він злякався, що своєю публічністю Гаррі і Меган “зруйнують репутацію королівської сім’ї”. В результаті Вільям не спілкувався з братом два місяці після їх зустрічі в Сандрінгемі.