В Києві горів телеканал Інтер

У Києві на вул. Щусєва,26 під будівлею телеканалу ”Інтер” невідомі підпалили шини.Інтер

За інформацією очевидців, у приміщення закинули димову шашку.

Полум`я поширилося і всередину приміщення. Частину людей звідти вже евакуювали. Чи є постраждалі, поки що невідомо. Нині на місці пригоди працює п`ять пожежних машин, рятувальники намагаються приборкати полум`я.

Внаслідок пожежі рух транспорту в напрямку від станції метро ”Сирецька” до ”Дорогожичі” частково блоковано.

Поліція затримала кількох осіб для з’ясування обставин пожежі в приміщенні телевізійної продакшн студії телеканалу «Інтер».

Про це повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик у Facebook.

За її словами, близько 16:30 поліція отримала виклик на вул. Щусєва про те, що невідомі особи палять шини під офісом телевізійної продакшн студії. На місце вирушили автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції.

«З`ясувалося, що група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі, встановили туристичні намети та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа, причину і її осередок буде встановлено після проведення експертизи», – написала Блищик.

Вона зазначила, що подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

«На місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група. Із будівлі евакуювали працівників. Кількох учасників події доставили в управління поліціі для встановлення їхніх анкетних даних та надання пояснень. Після проведення перевірки слідчі дадуть правову кваліфікацію цій події», – наголосила Блищик.

Читайте також: Інтер заявив, що на канал здійснили збройний напад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.