Лерос відповів Зеленському: обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК

Народний депутат Гео Лерос відповів президенту Володимиру Зеленському, який раніше назвав його «хабарником» і «зрадником цієї країни».

У себе в Facebook Лерос написав, що не отримував хабарів і готовий направити в правоохоронні органи заяву.

Пане Президенте, я ніколи не був чиновником, не клоун з 95 кварталу та не ларьочний рєшала, мені хабарів не дают.Ви…

Опубліковано Geo Leros Середа, 2 вересня 2020 р.

«Я ніколи не був чиновником, я не клоун з 95 Кварталу, не ларьочний рішала. Мені хабарів не дають. Ви всіх оббріхуєте як бабця — ця звичка у вас збереглися ще з часів служби пропагандистом олігархів. Я направлю заяву про злочин, розповісте слідчим, де і у кого я взяв хабар. Ви краще обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК. З приводу зрадника. Запам’ятайте мої слова: ваш слід в історії – це матеріали справи про державну зраду», — зазначив він.

Нагадаємо, Зеленський під час спілкування з пресою на Харківщині прокоментував заяву Гео Лероса про виключення останнього з фракції монобільшості. Лерос повідомляв, що був виключений нібито за вказівкою президента.

«У мене немає ніяких наказів, у мене немає реакції на хабарників і зрадників цієї країни й мені все одно, з якої вони партії»,- сказав Зеленський.

Зазначимо, що Лерос раніше був радником Зеленського. Однак зараз народний депутат виступає з критикою Офісу президента.

Претензії Лероса якраз і стосуються того, що у Зеленського немає ніяких реакцій на зрадників та хабарників, про що свідчить рік його президенства.

Крім того, в березні Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких брат керівника Офісу президента Денис Єрмак обговорює з низкою осіб можливість призначення на державні посади.

Єрмак звинуватив депутата в переході “червоних ліній” і переслідуванні власних інтересів, а також пообіцяв, що “тому доведеться відповідати публічно за кожне слово”. ДБР відкрило щодо Лерос кримінальне провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу.

У свою чергу, Лерос передав відеозапису в НАБУ, попросивши керівництво Бюро відкрити кримінальне провадження та перевірити можливу причетність Єрмака до злочинів.

Президент України Володимир Зеленський назвав справу про відеозаписи за участю брата Єрмака “порожньою”. За його словами, він знає, хто робив ці записи і використовував їх для звільнення Єрмака.

При цьому суд зобов’язав Службу безпеки України відкрити кримінальне провадження за фактом можливого вчинення державної зради Андрієм Єрмаком.