“Динамо” перемогло “Дніпро-1” з рахунком 2:1

Київське “Динамо” в рамках 8-го туру української Прем’єр-ліги обіграло “Дніпро-1”. Поєдинок завершився перемогою команди Мірчі Луческу – 2:1.

Підопічні Ігора Йовічевича вдало провели старт поєдинку і несподівано повели в рахунку на 21-й хвилині. Олександр Назаренко технічно прибрав Караваєва і закрутив м’яч у верхній дальній кут воріт 18-річного Руслана Нещерета, який дебютував за основну команду киян у зв’язку з позитивними тестами на COVID-19 у голкіперів Георгія Бущана та Дениса Бойка.

Незважаючи на провальний початок, ще до перерви “біло-сині” не лише змогли зрівняти рахунок, а і вийшли вперед. На 35-й хвилині Володимир Адамюк допоміг киянам відігратися – захисник дніпрян потилицею зрізав м’яч у власні ворота після подачі Віктора Циганкова з правого флангу.

А за хвилину до кінця першого тайму Циганков вписав на табло “Олімпійського” уже своє прізвище. Віктора залишили без опіки на правому краю штрафного майданчика і головний талант “Динамо” ідеально точним обвідним ударом замкнув передачу від Віталія Буяльського.

У другій половині зустрічі “Динамо” взяло м’яч під свій контроль та спокійно довело справу до перемоги, не дозволивши дніпрянам серйозно загрожувати воротам Нещерета.

Українська Прем’єр-ліга. 8-й тур.

«Дніпро-1» – «Динамо» – 1:2

 Назаренко, 21 – Адамюк, 34 (авт.), Циганков, 44

 Ігнатенко, 49, Назаренко, 77, Піхальонок, 90+3 – Буяльський, 54, Кендзьора, 87, Попов, 90

«Дніпро-1»: Сарнавський – Цуріков, Логінов, Ігнатенко (Кравченко, 73), Адамюк – Піхальонок, Ді Франко (Чічіков, 63) – Назаренко (Коркішко, 80), Когут (Батагов, 63), Тейлор – Довбик (Хобленко, 63).

«Динамо»: Нещерет – Караваєв, Попов, Забарний, Кендзьора – Шепелєв (Сидорчук, 85), Андрієвський – Вербич (Родрігес, 64), Буяльський (Лєднев, 73), Циганков – Супряга.

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).

Удари (у площину): 3 (2) – 6 (2)
Кутові: 0 – 8
Оффсайди: 0 – 1.

“Динамо”, набравши 20 очок, зміцнило своє лідерство у турнірній таблиці УПЛ. Столичний клуб випереджає “Шахтар” на 4 пункти.

“Дніпро-1” з 8 балами залишився на десятому місці.