Трамп стверджує, що при Байдені потік біженців в США збільшиться на 700%

Президент США Дональд Трамп стверджує, що в планах його суперника на виборах від Демократичної партії Джозефа Байдена збільшення на 700% потоку біженців з країн, охоплених тероризмом.

“Я призупинив заради забезпечення національної безпеки в’їзд біженців з країн, охоплених тероризмом. Я недавно говорив по телефону з президентом [Франції Емманюелем] Макрона і запитав його, що сталося [у Франції], – сказав в суботу американський президент, виступаючи перед прихильниками в штаті Пенсільванія. – Ви бачили ці жахливі напади за останній тиждень, більше, ніж один”.

“Ми будемо тримати радикальних ісламських терористів подалі від нашої країни, якщо я отримаю ваше схвалення, – зазначив він. – Байден обіцяє збільшити число біженців на 700%. Це угода між Байденом і божевільним Берні [так Трамп називає колишнього учасника передвиборчої гонки, сенатора-демократа Берні Сандерса]. В їх маніфесті – товстому документі – згадуються жахливі речі. Вони домовилися на 700% збільшити число біженців з найнебезпечніших вогнищ насильницького тероризму, включаючи Сирію, Сомалі та Ємен”.