Військовослужбовці ЗС Туреччини відправляться до Азербайджану

Військовослужбовці ЗС Туреччини найближчим часом відправляться до Азербайджану.

Про це повідомив міністр національної оборони Туреччини Хулусі Акар, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Anadolu.

Глава Міноборони розповів також про успіх армії Азербайджану у звільненні своїх земель і угоду щодо спільної турецько-російської спостережної місії в Карабасі.

“Ми провели з Росією переговори. Ми робимо все необхідне для захисту прав та інтересів наших азербайджанських братів”, – зазначив Акар.

Турецький міністр зазначив, що завершені всі підготовчі роботи по відправці військовослужбовців ЗС Туреччини в Азербайджан.

“Документ по відправці військових в Азербайджан підтверджений. Наша підготовка завершена. Згідно з документом, найближчим часом військовослужбовці відправляться в Азербайджан. Зокрема відповідну підготовку завершили сухопутні війська. А також завершили підготовку ВПС, які займуться перевезенням військових”, – повідомив Акар.

Цього тижня парламент Туреччини підтримав пропозицію президента Реджепа Таїпа Ердогана про те, щоб відправити турецьких військових до Азербайджану.