Шахтар та Олександрія зіграли внічию

Донецький Шахтар розписав нічию з Олександрією (1:1) в 10 турі УПЛ.

Шахтар приймав Олександрію. У старті “гірників” вийшли Крицов і Мораєс, які перехворіли на коронавірус, але в збірній України здали позитивні тести. Не було в складі Тайсона та Марлоса, а лівий фланг оборони після травми Корнієнка закрив Сіпріано.

В другому таймі Шахтар відкрив рахунок – Патрік акуратно накинув у штрафний майданчик, а Додо вибіг із-за спин суперників і головою розстріляв ворота. Згодом Ковалець пробив на капітана Банаду, той зрівняв рахунок.

Олександрія намагалася втримати нічию та часто контролювала м’яч для надійності.

До фінального свистка рахунок все ж не змінився. Олександрія відібрала у Шахтаря очки, набрала 14 пунктів і піднялася на 6 місце. Шахтар має в активі 20 балів і друге місце – три очки відставання від Динамо. Вже у середу “гірники” зіграють проти Гладбаха в Лізі чемпіонів.

Українська Прем’єр-ліга. 10-й тур.

«Шахтар» – «Олександрія» – 1:1

 Додо (47) – Євген Банада (53).

 Жуніор Мораес (31, ПК).

 Маркіньос Сіпріано (6), Микола Матвієнко (83) – Максим Третьяков (45 + 1), Кирило Ковалець (76).

«Шахтар»: Андрій Пятов – Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Додо, Маркіньос Сіпріано (Майкон, 69) – Манор Соломон, Маркос Антоніо (Дентіньо, 43), Тарас Степаненко, Тете, Алан Патрік (Фернандо, 69) – Жуніор Мораес.

«Олександрія»: Олег Білик – Олександр Мельник, Павло Пашаєв, Валерій Лучкевич, Роман Вантух, Владислав Бабогло – Дмитро Гречишкін, Максим Третьяков (Дмитро шастати, 81), Кирило Ковалець (Василь Грицук, 90 + 1), Євген Банада – Артем Сітало (Денис Устименко, 72).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).