“Динамо” в Турині розгромно програло “Ювентусу”

2 грудня в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів київське “Динамо” зустрічалося з “Ювентусом” в Турині.

Не стримали Роналду і Ко: "Динамо" в Турині розгромно програло "Ювентусу"

“Ювентус” здобув розгромну перемогу над киянами з рахунком 3:0. У першому таймі головою забив Кьєза, у другій половині в порожні ворота закотив м’яч Роналду, а Мората здорово розібрався з захистом “Динамо” в штрафний, зробивши рахунок 3:0.

Відзначимо, що “Динамо” провело кілька хороших і якісних відрізків в поєдинку і навіть створило парочку гострих моментів біля воріт сеньори, але реалізувати їх не зуміло.

“Ювентус” – “Динамо” – 3:0

Голи: Кьєза, 21, Роналду, 57, Мората, 66.

“Ювентус”: Щенсни, Демірал (Драгузін, 68), Бонуччі (Даніло, 62), де Лігт, Кьєза (Кулусевскі, 76), Бентанкур (Артур, 76), Ремсі (Федеріко Бернардескі, 62), Маккенна, Алекс Сандро, Мората , Роналду.

“Динамо”: Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко (Караваєв, 84), Шепелєв (Гармаш, 72), Сидорчук, Шапаренко, Циганков (Ледньов, 90 + 1), Вербич (Супряга, 72), Родрігес (Де Пена , 72).

Попередження: Бентанкур – Забарний, Шапаренко.

Таким чином, команда Мірчі Луческу в п’яти турах набрала лише одне очко – це було в матчі з “Ференцварош” (2:2). В інших матчах кияни вдома поступилися “Ювентусу” (0:2), а також двічі – “Барселоні” (1:2 на виїзді і 0:4 вдома).

“Барселона” і “Ювентус” ще в минулому турі забронювали собі місця в плей-офф Ліги чемпіонів.

Заключний поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів “Динамо” проведе 8 грудня в Києві проти “Ференцвароша”.