Гончаренко назвав Зеленського “воїном Амазонки” (відео)

Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко розкритикував президента України Володимира Зеленського назвавши його “воїном Амазонки”.

Виступаючи з трибуни Верховної Ради Гончаренко назвав напередодні опубліковане інтерв’ю Зеленського американському кабельному телевізійному каналу (НВО) «фантастичним».

“Напередодні Володимир Зеленський у своєму «фантастичному» інтерв’ю розповів про те, якщо би він був президентом у 2014 році, то «ми б всі там вмерли в Криму, але «зелених чоловічків» не пустили». Здається, ми знайшли воїна-амазонку, який би все зупинив. Але я хочу запитати вас, Володимир Олександрович, поки українці стікали кров’ю на Донбасі, ви стікали потом на зйомках «8 перших побачень» в Росії. Що вам заважало взяти зброю та піти захищати країну? Нагадую, що я був у Криму наприкінці лютого 2014 року. Там був і Петро Порошенко. Я бачив, як боролися лідер кримських татар Мустафа Джемілев, як боровся Ахтем Чийгоз, як боровся Рефат Чубаров, а вас там не бачив. Розповідати і зніматися у ролі Наполеона і бути Наполеоном – це дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Ви звернулись до Байдена і запитали його, чого ми не в НАТО, а в українців є одне питання до вас – чому ви ще президент України?”, – відзначив Гончаренко.

Пропонуємо переглянути відео виступу із трибуни Верховної Ради Олексія Гончаренка.