«Шахтар» з мінімальним рахунком переміг «Олімпік»

У донецькому дербі на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського зустрілись «Шахтар» та «Олімпік». Матч закінчився з рахунком 0:1 на користі “гірників”.

Шахтер проиграл Олимпику | Футбол | XSPORT.ua

На 24-й хвилині Додо з передачі Майкона вивів “Шахтар” вперед. “Олімпік” відповів голом Нкенга на 38-й хвилині, але втрутилася система VAR.

Догравав “Олімпік” матч у меншості. На 83-й хвилині Руслан Бабенко отримав другу жовту картку за фол проти Дентіньо на чужій половині поля.

“Шахтар” (36 очок) наблизився до “Динамо” (37) в турнірній таблиці УПЛ. Кияни, які лідирують в чемпіонаті, 7 березня в Києві зустрінуться з “Минаєм”. “Олімпік” (17 балів) залишився на 8-й сходинці.

11 березня “гірники” зіграють на виїзді з “Ромою” в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, а 14 березня прийматимуть “Десну” на “Олімпійському”.

Підопічні Калитвинцева 14 березня в гостях зустрінуться з “Олександрією”.

«Олімпік» – «Шахтар» – 0:1

 Додо (24)

 Нкенг (23), Бабенко (67), Тейшейра (71) – Ісмаїлі (64), Дентіньо (85)

 Бабенко (83, друга жовта картка)

«Олімпік»: Бетім, Е.Пасич, Зотько, Снурніцин, Бабенко, Завійський (Романовський, 73), Політило, Де Паула (Каргбо, 64), Тейшейра, Нкенг, Лебеденко

«Шахтар»: Трубін, Додо, Матвієнко, Вітао, Ісмаїлі, М.Антоніо (Дентіньо, 71), Майкон, Марлос, Тете (Коноплянка, 90), Тайсон (Соломон, 80), Мораес (Судаков, 72)

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)

Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського (Київ)