“Динамо” впевнено розібралося з “Минаєм”

“Динамо” впевнено розібралося з Минаєм у 18-му турі чемпіонату України. Кияни забили три голи у другому таймі.

Команда Мірчі Луческу з початку матчу повністю контролювала ситуацію і створювала моменти біля воріт гостей із Закарпаття. Але до голів справа дійшла тільки після перерви.

У другому таймі Минай з самого старту буквально посипався. Стартом краху для команди Василя Кобіна стала комбінація Динамо”, яка завершилася хорошим ударом Сергія Сидорчука з-за меж штрафного майданчика.

Через кілька хвилин за фол останньої надії у Минаю був видалений Репо Малепе і гості залишилися вдесятьох. Після цього Динамо виконав штрафний. Перший удар не досяг мети, але на добиванні Карлос Де Піна подвоїв перевагу киян.

В кінцівці матчу Минай заробив пенальті для Динамо.

Футболисты "Миная" перед игрой с "Динамо" трогательно поддержали соперника, получившего тяжелую травму

Його спочатку не реалізував Артем Бесєдін (парирував воротар Минаю), але суддя Монзуль вказала перебити і з другої спроби Жерсон Родрігес забив третій гол господарів.

Динамо впевнено перемогло Минай і зберегла відрив від Шахтаря

У підсумку перемога Динамо 3:0 і команда Мірчі Луческу залишається лідером чемпіонату з триочковою перевагою над “Шахтарем”.

Українська Прем’єр-ліга. 17-й тур.

«Динамо» Київ – «Минай» – 3:0

Гол: Сидорчук, 52, Де Пена, 56, Родрігес, 90 (пен.)

Попередження: Матіч, 3, Лопирьонок, 20, Мілевський, 25

Вилучення: Малепе, 54 (грубе порушення).

«Динамо» Київ: Бущан – Миколенко (Сідклей, 81), Сирота, Забарний, Кендзьора (Родрігес, 63) – Сидорчук – Де Пена (Дуелунд, 72), Буяльський (Андрієвський, 81), Шапаренко (Шепелєв, 63), Караваєв – Бєсєдін.

«Минай»: Попович – Малепе, Лопирьонок (Карась, 55), Матіч (Маємбе, 60), Ковтун, Книш – Пиняшко (Кополовець, 71), Сніжко, Хахльов – Мілевський (Шиндер, 60), Ахмедзаде (Кожанов, 55).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).