У Чернігові викрито масштабне виробництво фальсифіковної горілки

15 тисяч літрів спирту, 500 тисяч марок акцизного податку, тару на 45 тисяч літрів та інші речові докази незаконного виготовлення горілчаних виробів.

Як повідомляє прес-служба ДПСУ, санкціоновані обшуки були проведені правоохоронцями на закритій автостоянці міста Чернігова.

Заходи проводились спільною міжвідомчою групою у складі оперативників Чернігівського прикордонного загону та представників ГУ ДФС м. Київ під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.

Загалом під час заходів з незаконного обігу правоохоронці вилучили 15 тисяч літрів прозорої речовини з характерним запахом спирту, 94 пляшки фальсифікованої горілчаної продукції відомої торгової марки, більше 500 тисяч підроблених марок акцизного податку, тару на понад 45 тисяч літрів для зберігання сурогату, а також спеціальні пристрої, призначені для «розливу» спирту.

Виявлене майно та продукцію сумнівного походження на загальну суму понад 3,5 мільйона гривень вилучили представники ДФС. Наразі тривають заходи по встановленню каналів постачання підакцизної продукції по Чернігівській області та кола осіб, причетних до протиправної діяльності.