LG Electronics зупиняє виробництво смартфонів

Південнокорейська компанія LG Electronics повідомила про припинення виробництва смартфонів, щоб зосередити свої зусилля в таких секторах, як електромобілі, інтернет речей і рішення для бізнесу.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Виробництво мобільних телефонів планується згорнути до 31 липня.

“Стратегічне рішення LG вийти з неймовірно конкурентного сектора мобільних телефонів дозволить компанії зосередити ресурси в таких областях зростання, як компоненти для електромобілів, девайси, розумний будинок, робототехніка, штучний інтелект і рішення для бізнесу, а також платформи і сервіси”, – заявили в LG.

Компанія повідомила, що поточний асортимент смартфонів доступний для продажу, також LG Electronics продовжить надавати сервісну підтримку та оновлення програмного забезпечення клієнтам вже існуючих мобільних продуктів протягом певного періоду.

У січні LG Electronics повідомила, що зазнає збитків протягом 23 кварталів поспіль. За цей термін вона втратила близько 4,5 млрд доларів в умовах жорсткої конкуренції.

LG Electronics входить в LG Group та була заснована в 1958 році, підрозділ LG Mobile Communications випускав мобільні телефони з 1990-х років.