Павелко виступив проти створення Суперліги

Президент УАФ Андрій Павелко розповів про підсумки виконкому УЄФА, де була затверджена реформа єврокубків і виступив проти створення Суперліги Європи.

“У швейцарському Монтре завершилося засідання виконкому УЄФА, в роботі якого взяв участь. Разом з колегами затвердили новий формат клубних турнірів УЄФА, який вступить в силу в 2024 році.

Європейський футбол продовжує активно розвиватися і використовує кращі інноваційні напрацювання та інструменти для ще більш якісної організації єврокубків і системи солідарності з усіма клубами і національними асоціаціями Європи.

Будь-які інші проекти і рішення, прийняті поза об’єднаного футбольного співтовариства – за межами правил. Команда УЄФА як ніколи єдина і налаштована на максимально ефективну роботу щодо подальшого розвитку футболу. Особливо важлива згуртованість футбольного співтовариства в цей надзвичайно складний час, коли все ще вирує пандемія Covid-19. Тільки так ми зможемо мінімізувати її негативні наслідки, подолати всі складнощі і стати сильніше”, – написав Павелко в фейсбуці.