Грузин-злочинець та молдовани-нелегали намагалися мікроавтобусом незаконно перетнути кордон (відео)

В Одеській області прикордонники затримали мікроавтобус іноземної реєстрації, водій та пасажири якого мають проблеми із законом.

Як повідомила прес-служба ДПСУ, мікроавтобус затримали неподалік від села Новоолександрівка під час спроби нелегально перетнути кордон в Молдову. Про можливе порушення завчасно дізналися оперативні співробітники Подільського прикордонного загону та запобігли йому.

В мікроавтобусі, яким керував громадяни Молдови, було двоє пасажирів: співвітчизниця водія та громадянин Грузії.

Як з’ясувалося, громадянина Грузії розшукують правоохоронці за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене на батьківщині. В міжнародний розшук його подали, коли грузин уже перебував в Україні. Саме ця обставина спонукала його спробувати незаконно перетнути кордон нашої країни. Також з’ясувалося, що двоє громадян Молдови теж мають проблеми із законодавством. Пасажирка мікроавтобуса нелегально потрапила в Україну, а водій не вибув за межі нашої країни у встановлений термін.

Наразі обставини правопорушення з’ясовуються. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».