У Кривому Розі поліцейські вилучили у місцевого жителя наркотичні та психотропні речовини на 2,5 млн гривень

З приміщення орендованої квартири правоохоронці вилучили майже 9 кг канабісу та понад кілограм синтетичних наркотиків «метамфетамін» та «метадон».

Як повідомив Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, 7 липня співробітники відділу кримінальної поліції провели санкціонований обшук у квартирі, розташованій у Саксаганському районі м. Кривий Ріг. Як виявилось, 28-річний зловмисник використовував приміщення як своєрідний склад, де зберігав та фасував наркотики, які потім розсилав для подальшого збуту по всій території Україні.

Вилучені речовини направлені на експертне дослідження. За цінами «чорного ринку» їхня вартість складає понад 2,5 млн гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці з’ясовують походження вилучених речовин та встановлюють інших осіб, причетних до наркозбуту.