На Закарпатті прикордонники та поліцейські затримали групу нелегальних мігрантів з Пакистану

Прикордонники Чопського загону спільно з колегами з міграційної поліції ГУПН у Закарпатській області затримали групу іноземців, які мали намір незаконним шляхом перетнути українсько-словацький кордон.

Інформацію щодо перебування поблизу кордону зі Словаччиною групи іноземців прикордонникам надали співробітники відділу міграційної поліції ГУНП у Закарпатській області. З метою реалізації оперативної інформації у район можливого порушення кордону одразу вислали групу реагування. Ділянку також посилили додатковими нарядами, повідомили в ДПСУ.

Під час пошукових заходів наряд відділу «Новоселиця» разом зі співробітниками оперативно-розшукового підрозділу виявили на околиці н. п. Дубриничі Ужгородського району 8 іноземців. Жоден з чоловіків не мав документів, які посвідчують особу та законність перебування на території України. Усі назвалися громадянами Пакистану.

Затриманих доправили у райвідділ поліції. Правоохоронці встановлять особи затриманих, після чого їхні справи буде передано до суду. У діях іноземців вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».