Фонд гарантування вкладів фізосіб розпочав процедуру ліквідації АТ «КБ «Земельний капітал»

Фонд гарантування вкладів фізосіб розпочав процедуру ліквідації АТ «КБ «Земельний капітал» строком на три роки з 10 вересня 2021 року до 09 вересня 2024 року включно.

Уповноваженою особою ФГВФО з делегуванням усіх повноважень ліквідатора банку призначено провідного професіонала з питань ліквідації банків відділу організації процедур ліквідації банків департаменту ліквідації банків Міхна Сергія Семеновича.

Реквізити АТ «КБ „Земельний капітал“»:

код банку (МФО) 305 880;
ідентифікаційний код юридичної особи відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 20 280 450;
місцезнаходження: проспект Пушкіна, 15, м. Дніпро, 49 101.
Вимоги кредиторів прийматимуться протягом 30 днів з дня опублікування у газеті «Голос України» оголошення про відкликання банківської ліцензії, ліквідацію банку за вищевказаною адресою.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься за рахунок коштів, одержаних у результаті ліквідації та реалізації майна (активів) банку, у черговості, що передбачена частиною першою статті 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».