На Київщині відбувся футбольний турнір пам’яті відомого футбольного мецената Федора Шпига

Минулого тижня в пам’ять про Федора Івановича Шпига відбувся футбольний турнір серед юніорів на стадіоні МФК «Бровари». Змагання проводилися серед гравців вікової категорії U-11 – хлопчики 2010 року народження і молодші.

В Броварах відбувся дитячий турнір пам’яті відомого футбольного мецената Федора Шпига

Як повідомила прес-служба ПФЛ, в турнірі брали участь шість команд: МФК «Бровари», ФК «Тайгерс» (Бровари), ФК «Броварія» (Бровари), ДЮСШ «Асканія» (Калинівка), ФК «Богданівка», ДЮСШ (Бровари).

Немає опису.

У турнірі не було переможців та переможених, а самі змагання пройшли насичено і безкомпромісно.

Це був перший турнір коли команди Броварської громади офіційно зустрілися між собою у змаганнях всі разом.

Перший день змагань був насичений яскравими подіями, а наступного дня, 18 вересня, на день міста Бровари, відбулися стикові та фінальні матчі.

Всі діти, які брали участь у турнірі запрошені на матч Суперкубку України, що відбудеться сьогодні на стадіоні НСК «Олімпійський» – 22 вересня.

Засновник фонду Федора Шпига, його син Андрій Шпиг, подякував всім, хто долучився до організації даного турніру – Асоціацію аматорського футболу, Українську асоціацію футболу та Броварську міську раду.

Немає опису.

Він запевнив всіх, що продовжуватиме добрі справи батька, в тому числі – розвиток та популяризацію дитячого футболу та підтримку Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч»,  відзначив важливість позитивних змін у державі.

«Ми віримо, що кожна людина здатна змінити світ на краще: від створення нового футбольного гуртка у своєму місті чи селі до розробки першого українського марсохода. Майбутнє суспільства залежить від кожного з нас», – відзначив Шпиг.