У Києві вилучили печиво з каннабісом і цукерки з грибами

Правоохоронці припинили діяльність чергового угруповання, яке продавало наркотики. Серед вилученого – амфетамін, печиво з каннабісом і цукерки з грибами, повідомляє прокуратура Києва.
“Група осіб налагодила наркобізнес у столиці і займалася виготовленням психотропних і наркотичних речовин, які збували на території Києва та Київської області. Замовлення приймалися в Telegram-каналі, після чого наркотики збували шляхом так званих “закладок” і через поштові відділення”, – йдеться в повідомленні.

У рамках кримінального провадження за статтею про виготовлення і збут наркотичних засобів у великих розмірах (ч.2 ст.307 КК України) правоохоронці провели обшуки за адресами мешкання членів угруповання і в місцях зберігання психотропних і наркотичних речовин.

Зокрема, було вилучено: 55 штук печива з каннабісом; 12 шоколадних цукерок з псилоцибіновими грибами; 1 кг канабісу; 300 г гашишу; 300 г амфетаміну; 200 г Альфа PVP; 100 таблеток екстазі; 50 марок LSD.

Затримано двох підозрюваних. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Також встановлюються інші причетні особи.